RESQ-logo-red_RGB

Pårørendetjenester

Call-senter

ResQ tilbyr call-senter med 24/7-beredskap hvor kvalifisert personell vil besvare samtaler fra pårørende i en beredskapssituasjon.
ResQs call-senter for pårørende på Forus utenfor Stavanger.
ResQs call-senter for pårørende på Forus utenfor Stavanger.
ResQs pårørendeteam består av mer enn femti erfarne og trente fagfolk. Vårt call-senter er lokalisert i beredskapssenteret på Forus utenfor Stavanger.

Personellets hovedoppgave er å besvare samtaler - og gi omsorg og støtte til pårørende på en empatisk og profesjonell måte og i samsvar med gjeldene prosedyrer.

Lederen av pårørendeteamet er på vakt 24/7 og alle samtaler vil bli registrert i CIM, vår web-baserte programvare for krisehåndtering.

Senter for Evakuerte og Pårørende (SEP)

Under en beredskapssituasjon vil ResQs mottakspersonell ved behov etablere og drifte Senter for Evakuerte og Pårørende (SEP).
ResQ har etablert mottaksapparat i Stavanger, Bergen, Florø, Kristiansund, Brønnøysund, Hammerfest og Kirkenes. Dette inkluderer lokalt personell som er opplært og trent i håndtering av evakuerte og pårørende.

HOTELLAVTALER
ResQ har beredskapsavtale med hotell på mottaksstedene som er nevnt ovenfor. Disse vil bli benyttet til etablering av SEP. I samarbeid med ResQ har hotellene etablert prosedyrer for å møte kundens spesifikasjoner. I en beredskapssituasjon er hotellet forberedt på å håndtere mottak av evakuerte, pårørende og media. Hotellene har deltatt i fullskala beredskapsøvelser og faktiske hendelser.
 
Vi har beredskapsavtaler med: 
  • Scandic Stavanger Forus, Stavanger
  • Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen
  • Quality Hotel, Florø
  • Scandic Hotel, Kristiansund
  • Thon Hotel, Brønnøysund
  • Scandic Ishavshotellet, Tromsø
  • Scandic Hotel, Hammerfest
SEP%20map
For mer informasjon, kontakt Jorunn Firing.