RESQ-logo-red_RGB

Samarbeidspartnere

One Voice

One Voice leverer programvareløsninger innen blant annet  risiko- og sårbarhetsanalyser, beredskapsplanlegging, hendelse- og krisehåndtering samt kart og varsling. Vårt hovedprodukt CIM® er verdensledende innen krisehåndtering. Virksomheten har nærmere 40 ansatte, og består i tillegg av eksterne og tett tilknyttede partnere innen IT-drift og rådgivning. One Voice har avdelinger i Stavanger og Oslo, og et eget datterselskap i London.
Les mer: https://onevoice.no/

Gambit H+K

Gambit H&K AS er Norges største PR- og kommunikasjonsbyrå. Selskapet bistår offentlige og private kunder med både strategisk og operativ kommunikasjon. Internasjonalt er selskapet en del av Hill & Knowlton, som har over 80 kontorer fordelt på mer enn 40 land.
Les mer: http://www.hkstrategies.com/norway/nb/
 

Acona

Acona tilbyr eksperter innen en rekke fagområder til olje- og gassindustrien. Acona og ResQ har samme eiere og jobber tett sammen i en rekke leveranser.
Les mer: http://www.acona.com/

Nordic Trust

Når krisen oppstår er Nordic Trust i beredskap for å gi umiddelbar støtte med krisepsykologer og kommunikasjonseksperter til kundens lokale ledelse – med utrykning hvor som helst i verden. Vi gir bistand til bedrifter og organisasjoner som rammes av naturkatastrofer, terror eller arbeidsulykker.
Les mer: https://nordictrust.no/

Safepath

Safepath er et konsulent- og rådgivingsselskap med ekspertkunnskap innen marine operasjoner og marin sikkerhet. Vi driver med 24/7 overvåking av marin fartøystrafikk, inspeksjoner, tredjeparts- verifikasjon, revisjon, utvikling og forenkling av prosedyrer samt kursing i beredskap om bord på fartøy.
Les mer: http://www.safepath.no/

Prendo

Prendo ble etablert for å adressere utfordringene med å gjøre risikostyring og risikoanalyser nyttige og meningsfulle. Vår misjon er således å hjelpe våre kunder til å skape varige ferdigheter i systematisk håndtering av risiko og usikkerhet som en integrert og naturlig del av virksomhetens verdiskapende prosesser.
Les mer: http://www.prendo.no/

Sense

SENSE Psykologi & Konsulenttjenester er et psykologfellesskap bestående av privatpraktiserende psykologer. Vi arbeider innenfor feltene klinisk psykologi/terapi, organisasjonspsykologi og krisepsykologi.
Les mer: http://www.sense-pkt.no/ 

Aircontact

Aircontact dekker alle deres behov når du skal leie fly. Vi levert flytransportløsninger til det nordiske og globale markedet.
Les mer: http://www.aircontact.no/

Berg-Hansen

Berg-Hansen tilbyr alle typer reisetjenester og støtter ResQ med booking og tilrettelegging av reisetjenester ved en krise.
Les mer: https://www.berg-hansen.no/

Securitas

Securitas har over 6.000 vektere i samfunnet, fordelt på avdelingskontor over hele Norge og på 46 av landets flyplasser og 6 heliporter.
Les mer: http://www.securitas.no/

NOFO

NOFO er en medlemsorganisasjon for operatørselskap på norsk sokkel. Vår hovedoppgave er å oppfylle medlemmenes behov for en effektiv og robust oljevernberedskap.
Les mer: http://www.nofo.no/

Sjømannskirken

Sjømannskirken har erfaring og omfattende kompetanse på oppfølging av mennesker når ulykker og kriser rammer i utlandet og på norsk kontinentalsokkel.
Les mer: https://www.sjomannskirken.no/

Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 230 hotell, fordelt på nærmere 44 000 hotellrom, i 7 land. ResQ har et tett samarbeid med Scandic og oppretter sine Senter for evakuerte og pårørende (SEP) på forhåndsdefinerte Scandic-hoteller langs kysten.
Les mer: https://www.scandichotels.no/

OHS

Offshore Health Services (OHS) har tilgjengelig personell for bistand i kriser som følge av ulykker eller andre hendelser. Et flertall av våre vaktleger som er tilgjenglig både ved lokale hendelser og hendelser andre steder i Norge eller utland. Videre omfatter dette alle psykiatriske sykepleiere samt en pool av psykiatere og psykologer.
Les mer: http://www.offshorehealth.no/

Response Consultants

Response Consultants i Aberdeen er vår samarbeidspartner på leveranser til kunder på britisk sektor.
Les mer: http://response-consultants.com/

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam.
Les mer: https://www.thonhotels.no/