RESQ-logo-red_RGB
Kursbestilling
VIP login
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
facebook-gray
linkedin-gray

Samarbeidspartnere

F24 Nordics AS

F24 Nordics AS er et teknologiselskap med hovedkontor i Trondheim, og en del av F24-gruppen. F24 Nordics AS ble til da One Voice AS forente krefter med den europeisk markedsleder på feltet for varsling, krisehåndtering og kritisk kommunikasjon, F24 AG i mai 2019.

Siden 2006 har F24 Nordics støttet, blant annet nasjonal beredskap i Norge ved å bygge et landsdekkende krisehåndteringssystem for offentlig sektor, som inkluderer departementer, direktorater, politi, helse, utdanningsinstitusjoner, transport, lokale og regionale myndigheter. 

F24 Nordics utvikler og drifter programvare-løsninger innen sikkerhet, beredskap og krisehåndtering, med vårt flaggskip CIM®. 

Les mer: F24 

Gambit H+K

Gambit H&K AS er Norges største PR- og kommunikasjonsbyrå. Selskapet bistår offentlige og private kunder med både strategisk og operativ kommunikasjon. Internasjonalt er selskapet en del av Hill & Knowlton, som har over 80 kontorer fordelt på mer enn 40 land.
Les mer: http://www.hkstrategies.com/norway/nb/
 

IKM Acona

IKM Acona tilbyr eksperter innen en rekke fagområder til olje- og gassindustrien. IKM Acona og ResQ jobber tett sammen i en rekke leveranser.
Les mer: http://www.acona.com/

Safepath

Safepath er et konsulent- og rådgivingsselskap med ekspertkunnskap innen marine operasjoner og marin sikkerhet. Vi driver med 24/7 overvåking av marin fartøystrafikk, inspeksjoner, tredjeparts- verifikasjon, revisjon, utvikling og forenkling av prosedyrer samt kursing i beredskap om bord på fartøy.
Les mer: http://www.safepath.no/

Sense

SENSE Psykologi & Konsulenttjenester er et psykologfellesskap bestående av privatpraktiserende psykologer. Vi arbeider innenfor feltene klinisk psykologi/terapi, organisasjonspsykologi og krisepsykologi.
Les mer: http://www.sense-pkt.no/ 

Aircontact

Aircontact dekker alle deres behov når du skal leie fly. Vi levert flytransportløsninger til det nordiske og globale markedet.
Les mer: http://www.aircontact.no/

Berg-Hansen

Berg-Hansen tilbyr alle typer reisetjenester og støtter ResQ med booking og tilrettelegging av reisetjenester ved en krise.
Les mer: https://www.berg-hansen.no/

Securitas

Securitas har over 6.000 vektere i samfunnet, fordelt på avdelingskontor over hele Norge og på 46 av landets flyplasser og 6 heliporter.
Les mer: http://www.securitas.no/

NOFO

NOFO er en medlemsorganisasjon for operatørselskap på norsk sokkel. Vår hovedoppgave er å oppfylle medlemmenes behov for en effektiv og robust oljevernberedskap.
Les mer: http://www.nofo.no/

Sjømannskirken

Sjømannskirken har erfaring og omfattende kompetanse på oppfølging av mennesker når ulykker og kriser rammer i utlandet og på norsk kontinentalsokkel.
Les mer: https://www.sjomannskirken.no/

Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 230 hotell, fordelt på nærmere 44 000 hotellrom, i 7 land. ResQ har et tett samarbeid med Scandic og oppretter sine Senter for evakuerte og pårørende (SEP) på forhåndsdefinerte Scandic-hoteller langs kysten.
Les mer: https://www.scandichotels.no/

OHS

Offshore Health Services (OHS) har tilgjengelig personell for bistand i kriser som følge av ulykker eller andre hendelser. Et flertall av våre vaktleger som er tilgjenglig både ved lokale hendelser og hendelser andre steder i Norge eller utland. Videre omfatter dette alle psykiatriske sykepleiere samt en pool av psykiatere og psykologer.
Les mer: http://www.offshorehealth.no/

Response Consultants

Response Consultants i Aberdeen er vår samarbeidspartner på leveranser til kunder på britisk sektor.
Les mer: http://response-consultants.com/

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam.
Les mer: https://www.thonhotels.no/