ResQ
Kursbestilling
VIP login
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
RESQ-logo-red_RGB
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg

E-læring for kurset Grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdatering for sjøfolk (IMO 50)

RESQ-Tananger%20(303%20of%20780)
Trenger du å oppdatere ditt kursbevis innen grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO 50) så kan dette nå gjøres med 1 dag e-læring hjemme og en dag på senteret - enkelt og effektivt.
Vi har nå fått på plass en nettbasert versjon for STCW Grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdatering for sjøfolk. Trenger du å oppdatere ditt kursbevis innen grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO 50) så kan dette nå gjøres med 1 dag e-læring hjemme og en dag på senteret - enkelt og effektivt. Kurset leveres på alle ResQ sikkerhetssentre. Mer informasjon om kurset finner du - her

Kurset er en obligatorisk oppdatering for STCW Grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk som er et minstekrav for sjøfolk som skal tjenestegjøre om bord i fartøy. 

Vil du bli matros eller dekksarbeider? Eller ser du for deg en karriere innen fiske og oppdrett? Med grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk kan du arbeide innen flere stillinger om bord på skip og ulike fartøy i norske og internasjonale farvann. Grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk er for alle som ikke har en offisersgrad. De som har en offisergrad tar kurset videregående sikkerhetsopplæring.

Alle sjøfolk i alarminstruksen skal også ha bestått grunnleggende sikkerhetsopplæring. Alarminstruksen er skipets beredskapsplan som sier hvem som skal fylle hvilke roller ved en hendelse.
 
Er du litt usikker på hvilke kurs du trenger og hvordan du kan begynne å jobbe på sjøen? Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg.
 
DEL
Brannvernkurs for landbasert industri (25.01.22)
Vold og trusler på arbeidsplassen (14.01.22)
Kran, løft og truck - nytt kurstilbud i samarbeid med IKM (08.10.21)
Midlertidig ordning for fornyelse av norske kompetanse- og ferdighetssertifikat (08.10.21)
Sees på Beredskapskonferansen (02.12.21)
Stream offisiell åpning av treningssenter i Bergen (22.11.21)
Det tok 561 dager. Nå er det endelig over! (28.09.21)
Kurssenter i Tananger får en ny senterleder (13.09.21)
Jan Erik inntar rollen som senterleder i Kristiansund (13.09.21)
Facebook
Instagram
LinkedIn