RESQ-logo-red_RGB
Kursbestilling
VIP login
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
facebook-gray
linkedin-gray
07. september, 2021

ResQ Kristiansund inn i Melkvika Næringspark i 2022

Sammen med Umoe Sterkoder AS har vi signert en leiekontrakt for nytt sikkerhetssenter i Melkvika Næringspark. Her skal det være klart til innflytting i midten av 2022 og vi gleder oss til å oppgradere våre lokaler i Kristiansund!
ResQ har i mange år vært etablert i Kristiansund. Senterleder Jan Erik Rolland gleder seg nå til å kunne oppgradere lokalene til ResQ. Avtalene er på plass etter mange års arbeid med planer både på Dale Industripark og Melkvika Næringspark. 

Senteret vårt i Kristiansund tilbyr som alle våre senter et bredt spekter av sikkerhet og beredskapsopplæring. I Kristiansund er martitime kurs rettet mot olje- og gassindustrien, maritim industri og landbasert industri hovednæringen for ResQ. 

Kristiansund er en god lokasjon da vi har tilreisende fra hele midt-Norge. Med dette nye bygget ser ResQ frem til å være med på en fornying av et eldre industriområde til en ny næringspark som vil bli sentral i Kristiansund. 

ResQ har et sterkt miljø fokus og med vår nye bærekraftspolicy tar vi alltid med oss et miljøperspektiv inn i slike prosjekter. Det jobbes med  få på plass sunbåtanløp for arbeidsrute via Melkevika. Vi håper dette blir mulig og at det kan bidra til å forenkle kollektiv trafikk og miljø vennlige reisemåter får våre ansatte og besøkende til ResQ. 
Resq%20kristiansund
Del:
facebook-gray
linkedin-gray

Siste nyheter

Sees på Beredskapskonferansen (12.10.21)
Nytt kurstilbud i samarbeid med IKM (08.10.21)
Midlertidig ordning for fornyelse av norske kompetanse- og ferdighetssertifikat (06.10.21)
Det tok 561 dager. Nå er det endelig over! (28.09.21)
Kurssenter i Tananger får en ny senterleder (13.09.21)