RESQ-logo-red_RGB
Kursbestilling
VIP login
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
facebook-gray
linkedin-gray
08. oktober, 2021

Nytt kurstilbud i samarbeid med IKM

Hos ResQ er vi stadig på jakt etter nye muligheter. For å kunne være en konkurransedyktig leverandør i ett marked som er i konstant endring samt tilfredstille våre kunder, er vi nødt til å tenkte innovativt. 

IKM har lenge vært en god samarbeidspartner i forbindelse med utleie av Mob-båt til våre kurs. Nå tar vi samarbeidet ett steg videre og sammen med IKM arrangerer kurs innen kran og løfteteknikk. I første omgang kursene tilbys kun i Stavanger. Tilsvarende kurs vil komme til våre kurssentrene senere i 2022. Ved kurs på våre andre kurssentre ta kontakt med de enkelte kurssentre. 

Vi setter i gang kursene allerede i uke 44 med truckførerkurs. Dette er ett to dagers teorikurs hvor man i etterkant må avlegge en praktisk prøve enten hos IKM eller hos egen bedrift. Kombikurs med G11 Løfteredskap og G4 Traverskranførerkurs i uke 46, og G11 Løfteredskap og G20 Fastmontert hydraulisk krankurs i uke 47.

G11 Løfteredskap er kurset man starter med innenfor kran og løft, og det fungerer som ett opptakskrav til en rekke andre kurs som G4 Traverskranførerkurs; G20 Fastmontert hydraulisk krankurs; G5 Offshore kranførerkurs; riggerkurs og fallsikring. På dette grunnlaget vi starter med G11 Løfteredskap mandag-onsdag. Deretter det er mulig å velge mellom G4 Traverskran eller G20 Fastmontert hydraulisk krankurs de to påfølgende dagene.

Senterleder Stian Rasmussen ser på dette som en unik mulighet til å utvide ResQ sin kurskatalog med kurs vi vet at det er etterspørsel etter. Dette samarbeidet gir ResQ en ny tyngde, med kompetanse og sertifisering for en rekke kurs vi ikke har hatt tidligere. "Dette blir knallbra, og er en «win win situation» for begge parter" sier Stian Rasmussen.

IKM på sin side ønsker å dra nytte av vår lange erfaring innen kursdrift, da deres kursavdeling fremdeles er i oppstartsfasen. Kursansvarlig Gunnar Vatnamot ser positivt på å kunne nå ut til flere kunder ved å bruke ResQ som leverandør.

Du kan lese mer om kursene som tilbys her. 
Del:
facebook-gray
linkedin-gray

Siste nyheter

Sees på Beredskapskonferansen (12.10.21)
Midlertidig ordning for fornyelse av norske kompetanse- og ferdighetssertifikat (06.10.21)
Det tok 561 dager. Nå er det endelig over! (28.09.21)
Kurssenter i Tananger får en ny senterleder (13.09.21)