RESQ-logo-red_RGB
Kursbestilling
VIP login
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
facebook-gray
linkedin-gray
Beredskap

Beredskap

Offshore kurs

Offshore kurs

Maritime Kurs

Maritime Kurs

Andre kurs

Andre kurs

E-Læring

E-Læring

Beredskap

Beredskap

Offshore kurs

Offshore kurs

Maritime Kurs

Maritime Kurs

Andre kurs

Andre kurs

E-Læring

E-Læring

Vi satser på digitale løsninger

Vi satser på digitale løsninger
ResQ er en leverandør av opplæring, vi forbereder våre kunder på ulike scenarioer. De siste årene har vi sett en oppblomstring av digitale verktøy som kan støtte og gjøre denne opplæringen mer komplett og fleksibel, og med dette gjøre hverdagen til våre kunder tryggere. Vi har stor tro på at riktig bruk av teknologi og digitale verktøy gjør oss til en mer komplett leverandør av kurs og trening.
Vi satser på digitale løsninger
Aksjonsledelse

Aksjonsledelse

Aksjonsledelse
Aksjonsledelse er en tilnærming til kommando, kontroll og koordinering i krisehåndtering. Hensikten er å etablere et system som tilbyr en standardisert styring av beredskap på alle nivå fra strategisk ledelse til feltarbeid i alle typer hendelser. Systemet underbygger koordinasjon og samhandling mellom forskjellige organisasjoner og jurisdiksjoner ved å tilby en felles prosess for målstyring, planlegging og ressursforvaltning. Systemet støtter også integrering av fasiliteter, utstyr, personell, prosedyrer og kommunikasjon ved å etablere en enhetlig organisasjonsstruktur.
 

Mest populære kurs

STCW Grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk

STCW Grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk

Dette sikkerhetskurset er obligatorisk for alle som skal jobbe på båt eller skip.
GSK Grunnleggende sikkerhets repetisjonskurs

GSK Grunnleggende sikkerhets repetisjonskurs

Repetisjon av grunnleggende sikkerhetskurs som er første steg for å få kunne reise og jobbe offshore. Opplæring i generell sikkerhet, krisehåndtering og overlevelse på sjøen. Må repeteres hvert 4. år.
Førstehjelp repetisjonskurs

Førstehjelp repetisjonskurs

Dette er et repetisjonskurs som er tilrettelagt for personell som skal utføre førstehjelpslag på permanente og flytende installasjoner eller skal være førstehjelpere og MOB-mannskap på beredskapsfartøy.
GSK Grunnleggende sikkerhetskurs

GSK Grunnleggende sikkerhetskurs

Grunnleggende sikkerhetskurs er første steg for å få kunne reise og jobbe offshore. Opplæring i generell sikkerhet, krisehåndtering og overlevelse på sjøen.

Nytt kurstilbud i samarbeid med IKM

Hos ResQ er vi stadig på jakt etter nye muligheter. For å kunne være en konkurransedyktig leverandør i ett marked som er i konstant endring samt tilfredstille våre kunder, er vi nødt til å tenkte innovativt. 

IKM har lenge vært en god samarbeidspartner i forbindelse med utleie av Mob-båt til våre kurs. Nå tar vi samarbeidet ett steg videre og sammen med IKM arrangerer kurs innen kran og løfteteknikk. I første omgang kursene tilbys kun i Stavanger. Tilsvarende kurs vil komme til våre kurssentrene senere i 2022. Ved kurs på våre andre kurssentre ta kontakt med de enkelte kurssentre. 
 

Siste nytt

Screenshot%202021-10-12%20081925
12. oktober, 2021

Sees på Beredskapskonferansen

Vi kan med glede melde at ResQ vil også være tilstede under årets beredskapskonferansen.
RESQ-LURA-93
06. oktober, 2021

Midlertidig ordning for fornyelse av norske kompetanse- og ferdighetssertifikat

Som følge av restriksjonene knyttet til covid-19-pandemien har det vært særlig utfordrende for flere sertifikatinnehavere å få gjennomført de nødvendige oppdateringskursene for å få fornyet sertifikatene sine.
Screenshot%202021-09-29%20212718
28. september, 2021

Det tok 561 dager. Nå er det endelig over!

Tenk at vi har hatt 561 dager med tiltak for å hindre spredning av Covid -19. Nå ser vi endelig frem til å kunne åpne opp med fulle kurs og kantinedrift som normalt.
RESQ-Tananger%20(587%20of%20780)
13. september, 2021

Kurssenter i Tananger får en ny senterleder

Stian Rasmussen er ny senterleder for ResQ i Stavanger. Stian startet 01.06.21 og de fleste av oss i ResQ har god kjennskap til Stian da han har vært instruktør hos oss siden 2017. ​